Méretre gyártott fa kültéri bejárati ajtók.

Termékeinket megtekintheti a 8. kerület  Dobozi utca 41 alatt található bemutatótermunkben. Időpont egyeztetés szükséges!
Ingyenes felmérés kérhet a 06-30-218-6413 as telefonszámon.


Sok piszokkal jár a nyílászáró csere?Egy új nyílászáró alapjaiban határozhatja meg egy lakás hangulatát. A cserét nemcsak esztétikai okok tehetik szükségessé, hiszen egy idő után az ajtók vetemedhetnek, megkopnak, koszolódnak, megreped az üvegük, lepotyog róluk a festék… Természetesen a régi ajtót fel is újíthatja, de sokkal szebb és tartósabb változást ér el, ha lecserélteti a nyílászárókat.

Sokan azonban azért mondanak le erről mégis, mert a tokbontás mellett végzett nyílászárócsere rengeteg kellemetlenséggel jár: felfordulás és piszok keletkezik, és a szakemberek hiába pakolnak fel vagy takarítanak össze maguk után, a bútorok elkerülhetetlenül piszkosak lesznek, így kénytelenek a művelet után napokig takarítani. Maga a munkálat is hosszadalmas és hangos lehet, ami szintén zavar a mindennapi tevékenységekben.

Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, ha az ablak- vagy ajtócserét bontás nélkül végezteti el, tokráépítéssel. Ennek első lépése a felmérés és ajánlatkészítés: a szakember felméri az igényeket, a lehetőségeket, leveszi a méreteket, és elmondhatja neki, pontosan mit is szeretne.

Ezután már tisztábban fog látni: tudja, mennyibe kerül az ajtócsere, körülbelül meddig fognak tartani a munkálatok. Aki ajtócserén gondolkozik, egy ingyenes árajánlatot mindenképp érdemes kérnie, hiszen ez még semmilyen kötelezettséggel sem jár; ezután is dönthet úgy, hogy mégis későbbre halasztja a cserét. A költségek ismeretében azonban már tud tervezni az összeggel.

Ráadásul, tokbontás nélkül olcsóbb is az ajtócsere, gyorsabban elkészül, és a felfordulás sem lesz olyan nagy. Ha nem szeretné kibontani a tokot a frissen felújított lakásban, de új, szebb, modernebb ajtókra vágyik, ez ideális megoldást jelent. Érdemes ezt a lehetőséget választania, ha például egy régi belvárosi bérházban vásárolt lakást, ahol nagy, belső redőnytokos szerkezetű nyílászárók vannak.

Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk!

Az ingyenes helyszíni felmérést a 06-30/218-64-13-mas telefonszámon kérhet, valamint bejelentkezhet a 8. kerület Dobozi utca 41-ben található bemutatótermünkbe is.

Nevét*: *
A megrendelő nevét*: *
Telefonszámát*: *
E-mail címét:*: *
A munkavégzés helyét (címét):
A kért munka pontos leírása, m2 arányok feltüntetésével:
Fájl feltöltése
a *-al jelölt mezők kitöltésére feltétlenül szükség van!


     
   
További képeket a képgalériánkban találhat!

Klasszikus parasztajtó

kétszárnyú bejárati ajtó.

Biztonsági ajtó Budapest
Biztonsági ajtó panel lakásba
Hőszigetelt bejárati ajtó árak
Fa biztonsági bejárati ajtók
Kültéri biztonsági ajtók
Klaszikus fa bejárati ajtók
Fa ajtó csere
Fa bejárati ajtó csere
Ajtó csere Budapest
Fa ajtó csere Budapest
Bejárati ajtó csere bontás nélkül
Ajtó csere panelban
Bejárati ajtó beépítésMilyen vastag bejárati ajtót vegyek?
Felületkezeltessem-e a bejárati ajtómat?
Jobb-e a fa ajtó, mint a műanyag?
Ugyanolyan ajtót szeretnék mint a régi?
Sok piszokkal jár-e a nyílászárócsere?
Penészedni fog-e a lakásom , ha
műanyag ablakokat építtetek be?
Párásodik az ablakom, mit tegyek?
Elszálítják-e a törmeléket beépítés után?


Pest megyében az alábbi településeken vállalunk fa bejárati ajtó cseréket: