Elérhetőségeink:
Pecsenye Róbert
Budapest, XVII. kerület Kiskút 46, Szikszó, Miskolci út 1
TEL: 06-30-218-6413
06-30-238-7265


fa bejárati ajtó


Fa bejárati ajtó, kültéri bejárati ajtó, egyedi bejárati ajtó

Bejárati ajtók, fa nyilászárók egyedi méretekben, formában. 68-88 mm vastag rétegragasztott, hossztoldott, toldás nélküli borovi fenyőből , K-1.0 K-0,55 üvegezéssel, Milesi 3 rétegű felületkezeléssel, 5 pontos biztonsági zárral szerelve. 

BUDAPEST BELTERÜLETÉN INGYENES FELMÉRÉS, ÉS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS!!!>>>>
Küldjön az email címünkre elérhetőséget, visszahívjuk!

Bejárati ajtók széles választékával állunk minden leendő megrendelőnk szolgálatára. Bejárati ajtóinkat
egyedi és szabványméretekben is legyártjuk.

68 mm-es profil
  • 3 rétegű vetemedésmentes alapanyagból , hossztoldott ill. toldás nélküli kivitelben is készül.
  • Háromütközéses, középtömítéses rendszer. A tok és ablakszárny, vagy ajtószárny 2 záródási felülete rugalmatlan, középen a behelyezett szigetelésnél rugalmas , illetve 2 szigetelőprofilnál, 2 rugalmas záródási felület található.
  • A 68 mm-es szerkezetekben 4-16-4-es hőszigetelt üvegek kerülnek beépítésre, melyek lágyfém bevonattal ellátottak (LOW_E) és argon gázzal töltöttek. Az így elérhető hőszigetelés ug=1,0 W/m2K, uw=1,3 W/m2K , jelentős javulás a szimpla üvegezés ug=5.8 W/m2K, vagy akár a régebben alkalmazott normál ragasztott hőszigetelt üvegek után ( ug= 2,8 W/m2K).
  • Az üvegezés kérhető biztonsági kivitelben is, amelynél az egyik 4 mm-es üvegtáblát, két db 3 mm-es üvegből összeragasztott, 6 mm-es üvegtábla helyettesíti. Ebben az esetben a rétegrend 3,3-14-4 mm.
  • Amennyiben azt szeretné, hogy az üvegfelületeken ne lássanak be közvetlenül a helyiségbe, lehetőség van olyan hőszigetelt üveg, alkalmazására, melynél az egyik üvegtábla katedrál üveggel kerül helyettesítésre ( fatörzs üveg, csincsilla üveg, delta üveg stb..).
  • Ez az üvegszerkezet a bejövő fény 90-95 %-át átengedi, tehát nem lesz számottevően sötétebb . Ezt a változatot elsősorban a belvárosban lakók szeretik. A másik lehetőség, ha kívülről tükröződő (reflexiós) üveggel helyettesítjük a hőszigetelt szerkezet külső üvegtábláját.
  • Azonban a tükröződés a fényviszonyok megváltozásával csökkenhet, este a lakásban égő világítás mellett már kevésbé véd az avatatlan tekintetek elől.
88 mm-es szerkezet
  • Vetemedésmentes alapanyagból készült profil, hossztoldott ill. toldásmentes kivitelben. Passzívházakhoz is ajánlott kivitel. Ezekbe a nyílászárókba már háromrétegű üvegszerkezet kerül beépítésre 4-12-4-12-4 mm -es rétegrenddel, argongáz töltéssel, lágyfém bevonattal. Az elérhető hőszigetelés ug=0,6 W/m2K, uw=0,8 W/m2K
borovi vagy lucfenyő
  • Nyílászáróinkat elsősorban borovi fenyőből, kisebb részben lucfenyőből ( beltéri ajtók, kisebb méretű ablakok, szerkezeti elemek).
  • A nyílászárógyártásnál alkalmazott faanyagok minőségét elsősorban a fajta, a termőhely, szárítás, tárolás körülményei határozzák meg. Minél sűrűbb évgyűrű szerkezetű egy faanyag, annál tömörebb erősebb szerkezetű. Évenként a fa egy évgyűrűt hoz létre, vagyis minél rövidebb a tenyészidőszak ( "nyár'), annál sűrűbb szövetű a fa szövete. Ezért van az,hogy a nyílászáró gyártók előszeretettel alkalmazzák az északi országokból származó faanyagot. Nagy mennyiségben használnak fel szibériából, skandináviából szállított faanyagot. Sajnos Magyarországon nyílászárógyártásra alkalmas faanyag kevés terem, okozva ezzel a minőségi nyílászárók relatíve magas termelői árát.
 
         Beépítési munkákat vállaluk Budapest teljes területén, és Pest megye minden településén!
Budapesten többek között a 17. kerületben, 18. kerületben, 19. kerületben, 20. kerületben, 21. kerületben, 22. kerületben stb.
 MIlyen vastag bejárati ajtót vegyek?
Felületkezeltessem-e a bejárati ajtómat?
Jobb-e a fa ajtó, mint a műanyag?
Ugyanolyan ajtót szeretnék mint a régi?
Sok piszokkal jár-e a nyílászárócsere?
Penészedni fog-e a lakásom , ha
műanyag ablakokat építtetek be?
Párásodik az ablakom, mit tegyek?
Elszálítják-e a törmeléket beépítés után?

 ABLAKCSERE AKCIÓ!!

Miért vásárolna átlagos minőségű műanyag ablakokat, ha ugyanazért az árért Német csúcsminőséget is kaphat!!

ALUPLAST
 nyílászárók 88mm- beépítési mélységgel , 3 rétegű, 44mm vastag lágyfémbevonatos, argongázas üvegezéssel.

KÉRJEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST, HOGY ÖN IS MEGGYŐZŐDJÖN!!

Ne dobja ki a pénzét az ablakon!!
Ugyanannyiért jobbat!!