Elérhetőségeink:
Pecsenye Róbert 
06-30-218-6413

Bemutatóterem: 8. kerület  Dobozi utca 41
Időpont egyeztetéssel!!fa bejárati ajtó


Fém biztonsági bejárati ajtók beépítése rövid határidővel!!


Fém biztonsági ajtókb két alaptípust szoktunk beépíteni. Az elterjedtett, a zömében távolkeleten készült hidegen hengerelt lemezből készült, 10-15 záródási ponttal rendelkező, belső kőzetgyapotos szigeteléssel ellátott, de kizárólag belső bejárati ajtóként beépíthető biztonsági bejárati ajtó. Nagyon jó panellakások vékony pozdorja ajtónak kiváltására, hiszen már belépőszintű MABISZ-os ajtóról van szó, és hasonló árkategóriában szinte semmilyen más lehetőség nincsen. Kb 75-85 e ft körüli összegért Budapest belterületén már beépítéssel együtt kapható. Kültérre mivel fémszerkezetű ajtóról van szó nem ajánlott a beépítése. Hasonló zárszerkezettel de fa (MDF) , burkolattal ellátott fém biztonsági ajtók is rendelhetőek. Itt a kétoldalra felragasztott lakkozott burkolatnak köszönhetően elegánsabb megjelenést , a többrétegű felépítésnek köszönhetően pedig jobb hangszigetelési paramétereket kapunk .

A hidegen hengerelt lemezből készült bejárati ajtók beépítési mérete 96 cm X 206 cm, illetve 86 cmX 206 cm. A panel lakásokban az ajtótok a panel betonba tokrögzítő csavarokkal kerül rögzítésre, a tok és a fal közötti hézag pedig purhabbal kerül kitöltésre. A purhab nem csak szigetel, de elég stabil , és rugalmas rögzítést is ad. Beépítés után a tok és  apanel közötti részt kívánság szerint gipszes vakolatal, illetve hézagtakaró lecekkel burkoljuk. Ezen ajtók falközépre szerelhetőek, így a javításra az ajtó beépítése után mindkét oldalán szükség van. 


Drágább árkategóriába sorolhatóak az EU területén készült fém biztonsági ajtók, melyek kimondottan panellakások bejárati ajtóinak lettek kifejlesztre, így a tok külső oldala annyival szélesebb, hogy beépítés után teljesen ráfekszik a falra, így a tok rögzítésére használt csavarokhoz egyáltalán nem lehet hozzáférni. Ennél az ajtótípusnál a belső zsanér látható, nem rejtett, kiemelés ellen védett az ajtólap, és kizárólag külső belső faburkolattal ellátva kerülnek forgalomba. Ugyanúgy két különálló zárszerkezettel ellátott, az ajtó zár kódkártyás, a felső belül gombos, normál zárral kerül forgalomba. 
 

  
 

MDF borítású biztonsági ajtók (EU-s)MIlyen vastag bejárati ajtót vegyek?
Felületkezeltessem-e a bejárati ajtómat?
Jobb-e a fa ajtó, mint a műanyag?
Ugyanolyan ajtót szeretnék mint a régi?
Sok piszokkal jár-e a nyílászárócsere?
Penészedni fog-e a lakásom , ha
műanyag ablakokat építtetek be?
Párásodik az ablakom, mit tegyek?
Elszálítják-e a törmeléket beépítés után?

 ABLAKCSERE AKCIÓ!!

Miért vásárolna átlagos minőségű műanyag ablakokat, ha ugyanazért az árért Német csúcsminőséget is kaphat!!

ALUPLAST
 nyílászárók 88mm- beépítési mélységgel , 3 rétegű, 44mm vastag lágyfémbevonatos, argongázas üvegezéssel.

KÉRJEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST, HOGY ÖN IS MEGGYŐZŐDJÖN!!

Ne dobja ki a pénzét az ablakon!!
Ugyanannyiért jobbat!!