Elérhetőségeink:
Pecsenye Róbert
Budapest, XVII. kerület Kiskút 46, Szikszó, Miskolci út 1
TEL: 06-30-218-6413
06-30-238-7265

Mintaajtók, ablakok megtekinthetőek a XVII. kerületben a Kiskút 46.szám alatt (Rákosliget).
Időpont egyeztetés szükséges, munkaidő után, hétvégén is ha előtte telefonon egyeztettünk.


fa bejárati ajtó


Fém biztonsági bejárati ajtók beépítése rövid határidővel!!


Fém biztonsági ajtókb két alaptípust szoktunk beépíteni. Az elterjedtett, a zömében távolkeleten készült hidegen hengerelt lemezből készült, 10-15 záródási ponttal rendelkező, belső kőzetgyapotos szigeteléssel ellátott, de kizárólag belső bejárati ajtóként beépíthető biztonsági bejárati ajtó. Nagyon jó panellakások vékony pozdorja ajtónak kiváltására, hiszen már belépőszintű MABISZ-os ajtóról van szó, és hasonló árkategóriában szinte semmilyen más lehetőség nincsen. Kb 75-85 e ft körüli összegért Budapest belterületén már beépítéssel együtt kapható. Kültérre mivel fémszerkezetű ajtóról van szó nem ajánlott a beépítése. Hasonló zárszerkezettel de fa (MDF) , burkolattal ellátott fém biztonsági ajtók is rendelhetőek. Itt a kétoldalra felragasztott lakkozott burkolatnak köszönhetően elegánsabb megjelenést , a többrétegű felépítésnek köszönhetően pedig jobb hangszigetelési paramétereket kapunk .

A hidegen hengerelt lemezből készült bejárati ajtók beépítési mérete 96 cm X 206 cm, illetve 86 cmX 206 cm. A panel lakásokban az ajtótok a panel betonba tokrögzítő csavarokkal kerül rögzítésre, a tok és a fal közötti hézag pedig purhabbal kerül kitöltésre. A purhab nem csak szigetel, de elég stabil , és rugalmas rögzítést is ad. Beépítés után a tok és  apanel közötti részt kívánság szerint gipszes vakolatal, illetve hézagtakaró lecekkel burkoljuk. Ezen ajtók falközépre szerelhetőek, így a javításra az ajtó beépítése után mindkét oldalán szükség van. 


Drágább árkategóriába sorolhatóak az EU területén készült fém biztonsági ajtók, melyek kimondottan panellakások bejárati ajtóinak lettek kifejlesztre, így a tok külső oldala annyival szélesebb, hogy beépítés után teljesen ráfekszik a falra, így a tok rögzítésére használt csavarokhoz egyáltalán nem lehet hozzáférni. Ennél az ajtótípusnál a belső zsanér látható, nem rejtett, kiemelés ellen védett az ajtólap, és kizárólag külső belső faburkolattal ellátva kerülnek forgalomba. Ugyanúgy két különálló zárszerkezettel ellátott, az ajtó zár kódkártyás, a felső belül gombos, normál zárral kerül forgalomba. 
 

  
 

MDF borítású biztonsági ajtók (EU-s)MIlyen vastag bejárati ajtót vegyek?
Felületkezeltessem-e a bejárati ajtómat?
Jobb-e a fa ajtó, mint a műanyag?
Ugyanolyan ajtót szeretnék mint a régi?
Sok piszokkal jár-e a nyílászárócsere?
Penészedni fog-e a lakásom , ha
műanyag ablakokat építtetek be?
Párásodik az ablakom, mit tegyek?
Elszálítják-e a törmeléket beépítés után?

 ABLAKCSERE AKCIÓ!!

Miért vásárolna átlagos minőségű műanyag ablakokat, ha ugyanazért az árért Német csúcsminőséget is kaphat!!

ALUPLAST
 nyílászárók 88mm- beépítési mélységgel , 3 rétegű, 44mm vastag lágyfémbevonatos, argongázas üvegezéssel.

KÉRJEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST, HOGY ÖN IS MEGGYŐZŐDJÖN!!

Ne dobja ki a pénzét az ablakon!!
Ugyanannyiért jobbat!!